• 2500 Esztergom Petőfi Sándor u 30.

 • Telefon: +36-33-523-010, +36-30-9540932

 • kolospatika@gmail.com

Programok keresése

ALMA GONDOZÁSI PROGRAM

Kiterjesztett kedvezmény az Alma Gyógyszertárakban!

Ha Ön Alma Gondozási kártyával vásárol, 5% azonnali kedvezményre jogosult minden, társadalombiztosítási támogatással nem rendelhető gyógyszer és egyéb termék árából! 
Így Ön az egyéb termékek és a vény nélkül kapható gyógyszerek mellett egyes vényköteles gyógyszerek árából is kedvezményt kap!* 

A kártya által biztosított 5%-ra jogosító kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval össze nem vonhatók.

 A kedvezmény aktiválásához nem kell mást tenni, mint bármelyik Alma Gyógyszertárban pár perc alatt kitölteni az Alma Gondozási Program belépési nyilatkozatot. A kedvezmény azonnal igénybe vehető, névre szóló, dombornyomott Gondozási kártyáját pedig a patikában veheti át.
Az Alma Gondozási Program résztvevőjeként további előnyöket is élvezhet. Részt vehet ingyenes gondozási programjainkban, melyek keretein belül rendszeres tanácsokat kaphat egészsége megőrzéséhez.
Ha Ön cukorbetegségben, magas vérnyomásban, magas lipidszintben, esetleg metabolikus szindrómában szenved, különösen érdemes csatlakoznia ezen betegségek célzott programjaihoz!
További információk a www.almapatika.hu oldalon és az Alma Gyógyszertárakban!

*A hatályos 2006. évi XCVIII. törvény 17. 8. bekezdése alapján: „A társadalombiztosítási támogatással nem rendelhető gyógyszerek kiszolgáltatása esetén adott bármilyen kedvezmény – az árkedvezmény kivételével – kizárólag a gyógyszertárban nyújtott gyógyszerészi gondozás igénybevételére használható fel.” A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Segítség gyógyszerészétől

Ön hozzájuthat minden fontos tudáshoz, amely a hétköznapokat könnyebbé teszi és segítségére lehet a betegségével történő együttélésben. Mindezt ingyenesen és különösebb erőfeszítések nélkül.

Tanácsok havi rendszerességgel

Az Alma Gondozási Programok keretében gyógyszerésze havi rendszerességgel elküldi Önnek a betegségével vagy éppen az egészséges életmód kialakításával kapcsolatos tudnivalókat SMS-ben, e-mailben vagy telefonon keresztül, a nap azon szakában, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Online felület – még több tudás

A PraxisPlatformon keresztül elérheti gyógyszerészét és a www.praxisplatform.hu weboldalra belépve további hasznos információkat talál a programmal és az Alma Gyógyszertárakkal kapcsolatban

Kézzelfogható kedvezmények

A belépés után az Öné lesz egy Alma Gondozási Kártya is, amellyel azonnali 5%-os kedvezményt kap az egyéb termékek vásárlásainak összegéből. (pl. étrendkiegészítők, kozmetikumok) A Gondozási kártyát bármely Alma Gyógyszertárban felhasználhatja.

Igényelje gyógyszerészétől!
A gondozási programba egy rövid kérdőív kitöltésével léphet be, amelyet bármely Alma patikában kérhet gyógyszerészétől.

A gondozási programmal kapcsolatosan felmerülő adatkezelési szabályzatot az alábbi linken találja: Praxis Platform adatkezelési szabályzat

Alma Gondozási Programok

Az Alma Gondozási Programokat cukorbetegségben, magas vérnyomásban, magas vérzsírszintben és anyagcsere zavarokban szenvedő, illetve egészségtudatos páciensek számára alakítottuk ki. Ha Ön több betegségben szenved, a programokat egymás után veheti igénybe.
Az ALMA Egészségmegőrző Programot az egészséges életmód iránt érdeklődők részére állítottuk össze. Ebben a programban minden olyan fontos és hasznos tudnivalóról szót ejtünk, amelynek ismeretében jobban és magabiztosabban eligazodik az Ön és családja egészségének megőrzése érdekében.

Az ALMA Gyógyszertárak Diabétesz Programjában a cukorbetegségben szenvedő betegeknek szeretnénk segítséget nyújtani a cukorbetegséggel, valamint annak kezelésével kapcsolatos értékes információkkal. A program során nagy hangsúlyt fektetünk a cukorbetegség esetén követendő speciális táplálkozási tudnivalókra is.

Az ALMA Gyógyszertárak Hipertónia Programjában a magas vérnyomással küzdő betegek részesülhetnek a magas vérnyomással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókban, tanácsokban. A program során kapott üzenetek megismertetik Önt a magas vérnyomás okaival, veszélyeivel, a betegség helyes gondozásával és az ilyenkor szükséges életmódi változtatásokkal.

Az ALMA Gyógyszertárak Lipid Programjában a magas vérzsírszinttel rendelkező betegek ismerkedhetnek meg betegségükkel és az ilyenkor szükséges életmódváltoztatás részleteivel. A program mind a magas koleszterinszinttel mind pedig a magas trigliceridszinttel rendelkezők részére hasznos.

Az ALMA Gyógyszertárak Metabolikus Programja a magas vérnyomással, a cukorbetegséggel, valamint a magas koleszterinszinttel vagy trigliceridszinttel küzdő, túlsúlyos betegeknek szóló betegtámogató program. Ebbe a programba azokat a betegeket várjuk, akiknél elkezdődött ez a jellegzetesen a középkorú lakosságban kialakuló, helytelen életmóddal összefüggő civilizációs betegség-együttes.

Ingyenes Gondozási Program Kismamáknak

Orvosok, gyógyszerészek által összeállított tartalmakHasznos információk a babavárás idejére

Szabadon választható információs csatorna (sms, email, hangüzenet)

Modern, elektronikus tájékoztató magazin

Már elérhető az Alma Gyógyszertárak és a PraxisPlatform új gondozási programja a gyermekvállalást tervező nők és kismamák részére!

Az ALMA Kismama programot a várandós nők számára állítottuk össze. A program válaszol a terhesség során felmerülő legfontosabb egészségügyi kérdésekre, részletesen ismerteti a várandósság 9 hónapja alatt követendő életmódot, segít felkészülni a szülésre és szoptatásra.

Miért különleges az Alma Kismama Program?

Az egészségügyi témákban elérhető, ellenőrizetlen forrásokból szerzett információk veszélyt jelenthet az érdeklődő kismama számára. Egy ember egészségét bonyolult, összetett tényezők befolyásolják, melyekre egy internetes fórum, vagy ismerős nem mindig, és nem tud szakszerűen megválaszolni. Fokozottan igaz ez a kismamákra.

Az Alma Kismama program kizárólag Orvosok és Gyógyszerészek által összeállított tartalmakat kínál – olyan, mint egy szakemberrel folytatott konzultáció.

A programban érintett témák:

 • terhesgondozás
 • terhesség alatti vizsgálatok és szűrővizsgálatok
 • folsav
 • terhesvitaminok
 • fogínyvérzés
 • fényvédelem
 • helyes étrend
 • vegetarianizmus és várandósság
 • kerülendő növények
 • terhesség alatti hányinger, székrekedés, gyomorégés
 • cukorterhelés
 • húgyúti fertőzések
 • D-vitamin hiány várandósság alatt
 • koffeinfogyasztás
 • alkohol és dohányzás
 • fájdalomcsillapítás
 • terhességi toxémia
 • koraszülés megelőzése
 • felkészülés a szoptatásra
 • terhestorna
 • mi az az oxitocin
 • fájdalommentes szülés 

Az Alma Kismama programban - a többi Alma Gondozási Programhoz hasonlóan – személyre szabott módon, az Ön által kiválasztott csatornán és az Önnek megfelelő időszakban kapja meg a hasznos információkat tartalmazó üzeneteket.

Vegyen részt a Kismama Programban egy egyszerű adatlap kitöltésével, bármelyik Alma Gyógyszertárban!

A regisztrációval egyidejűleg Ön Alma Gondozási Kártyát is kap.

Ne feledje…

Alma Gondozási kártyájával minden, társadalombiztosítási támogatással nem rendelhető gyógyszer és egyéb termék árábóljogosult az 5% azonnali kedvezményre! *

 

*A hatályos 2006. évi XCVIII. törvény 17. 8. bekezdése alapján: „A társadalombiztosítási támogatással nem rendelhető gyógyszerek kiszolgáltatása esetén adott bármilyen kedvezmény – az árkedvezmény kivételével – kizárólag a gyógyszertárban nyújtott gyógyszerészi gondozás igénybevételére használható fel.” A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.